Sonos kopen, stream muziek, tv en meer 

 

Je eigen muzieksysteem creëren. Draadloze installatie en bediening via een app. Luister je favoriete muziek van streamingdiensten via Sonos. Slim, snel en zuiver! Sonos is het merk dat bekend staat om zijn krachtige en goede speakers. De speakers bevatten heel veel slimme technieken om het geluid optimaal verschillende kamers in te knallen. Je leest hier alles over wat er onder de motorkap van deze slimme Sonos speakers zit en hoe ze werken.

 

Het geluid van Sonos

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sonos muziek kan je ontroeren, vrolijk stemmen, opzwepen of kippenvel geven

Maar muziek komt pas echt tot z’n recht als het geluid goed is. Met het draadloze Sonos Home Sound System geniet je van kristalhelder geluid, op elk volume. Met de WiFi-speakers luister je naar wat je maar wilt, waar je maar wilt. En dat allemaal via één app die je volledige controle geeft over je luisterbeleving thuis.

 

 

Demonstratie ruimte

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uitgebreide demonstraties

 

U kunt bij ons terecht voor uitgebreide demonstraties in onze demonstratieruimte. Van het luisteren van één Sonos speaker tot een compleet surround systeem is bij ons mogelijk. U kunt surround ervaren met of zonder sub en met of zonder surround speakers. In onze demonstratie ervaart u ook hoe de Sonos App werkt. De eenvoud, de klank en het design van Sonos, overal is over nagedacht. De koffie staat hier voor u klaar!

 

 

Gecertificeerde premium Sonos dealer

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sonos kopen? Wij zijn premium service dealer

 

Bij Electro World Oegstgeest zijn we Premium Sonos Dealer. Dit betekend dat wij minimaal 10 jaar Sonos verkopen en de ervaring hebben met het systeem. Daarnaast hebben wij alle demonstratie-mogelijkheden beschikbaar, een eigen voorraad en getrainde verkopers en service-monteurs voor de installatie van het systeem mocht u dit niet zelf willen doen.

 

 

Maatwerk Sonos installaties

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maatwerk Sonos Installaties

 

Bij Electro World Oegstgeest zijn we in staat om maatwerk installaties uit te voeren voor Sonos. Sonos speakers zijn nu ook in te bouwen in een platfond, muur of buiten bij het terras op te hangen. De speakers voor buiten zijn gebouwd om hitte, kou en water te weerstaan. Laat u door ons informeren, er zijn ontzettend veel mogelijkheden.

 

Sonos op uw eigen HiFi luidsprekers

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eigen luidsprekers gebruiken?

 

Uw eigen mooie luidsprekers gebruiken? Dat kan! Sonos Amp kan uw eigen (HiFi) luidsprekers aansturen. Wij demonstreren het graag voor u in onze winkel.