Welkom bij Electro World Oegstgeest

Mogen wij u begroeten in onze winkel?

 

Een ruim opgezette winkel (450 m2) in het centrum van Oegstgeest. Bij Electro World Oegstgeest vindt u alles om uw huis of bedrijf van alle gemakken te voorzien. Van optimaal beeld en geluid tot functioneel koken en energiezuinig wassen. Of u nu in de winkel langskomt of ons bij u thuis uitnodigt, de ervaren verkoopadviseurs van Electro World Oegstgeest geven altijd eerlijk en deskundig advies.

Uitgebreid assortiment
Ons assortiment staat voor kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak. Van televisies, geluidsinstallaties en tablets tot stofzuigers, koelkasten en wasmachines. Voor al uw apparatuur in en rondom uw huis kunt u bij Electro World Oegstgeest terecht. Door de samenwerking met 150 andere Electro World winkels, bieden wij de beste producten voor de scherpste prijzen aan. Ook hebben wij een speciale afdeling met inbouw apparatuur : koelkasten, kookplaten, vaatwassers etc. Deze kunnen ook door onze monteurs vakkundig worden ingebouwd. Verder zijn wij ook erkend Quooker leverancier , de kokend waterkraan !

Opvallende service
Opvallende service… Ook dat is een gegeven die wij met ons meedragen. Deze service begint al in de winkel. Opgeleide adviseurs begeleiden en ondersteunen u bij het maken van de juiste keuze passend bij uw persoonlijke situatie. Vervolgens installeren en monteren onze monteurs uw aankoop bij u thuis. U hoeft daarna alleen maar zorgeloos te genieten van de gemakken in uw huis.

Toonaangevende merken
Electro World Peursum verkoopt diverse toonaangevende merken. Van Philips, Loewe, LG en Samsung tot Miele, Siemens, Nespresso, Quooker ,AEG en Bosch. Samen met u nemen wij alle tijd om kennis te maken met de geselecteerde producten. Op zoek naar een geluidsinstallatie? Wij zijn Sonos dealer en hebben alle producten demonstratie klaar zijn .

 

Ons advies

 

Deskundig en eerlijk advies

 

Electro World Oegstgeest is een servicegericht bedrijf, gespecialiseerd in consumenten elektronica. Daarbij geven wij u graag deskundig, eerlijk en passend advies in onze prachtige winkel of bij u thuis. Wij adviseren u het juiste product, persoonlijk op uw (woon)situatie afgestemd. Wij zullen altijd met u meedenken. De koffie staat klaar! Wat kunnen we voor u doen?

 

 

Eigen gecertificeerde servicedienst

 

Installatieservice, inbouwservice en reparatieservice

Electro World Oegstgeest heeft een eigen gecertificeerde servicedienst die elke dag voor u klaar staat, van installeren tot inbouwen, repareren en storingen oplossen al al uw huishoudelijke apparatuur. Natuurlijk is onze servicedienst er ook voor advies aan huis. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Wij zijn ook Sonos specialist!